Nieuw: de Life Projects Academie! | Life Projects

Nieuw: de Life Projects Academie!

Life Projects Academie

 

Life Projects Academie

In het Life Projects programma vind je een ruim aanbod voor zij die op zoek zijn naar persoonlijke begeleiding in de vorm van coaching en behandeling, persoonlijke ontwikkeling en beroepstrainingen. We werken hiervoor rond 5 thema’s, die gelinkt zijn met de 5 elementen leer:

•    element Aarde    =   Alchemie van Leven
•    element Metaal   =   Alchemie van Leiderschap
•    element Water    =   Alchemie van Beweging
•    element Hout      =   Alchemie van Bodywork & Alchemie van Coaching
•    element Vuur      =   Alchemie van Man, Vrouw & Liefde

Als ervaren coaches – therapeuten merken we een toenemende vraag naar coaches met een integraal beeld van mens zijn en leven, die tevens de verbinding kunnen maken met de praktische realiteit van leven, relatie en werken.

Daarom bieden wij naast onze losse workshops ook opleidingen met mogelijkheid tot certificatie aan.  Heel wat studenten hebben ons als feedback gegeven dat wat hun het meeste boeit het geheel van de Life Projects methode is. De opleiding tot Life Projects coach komt daarin tegemoet en is dan ook ons meest volledige opleiding die op maat van de student gemaakt wordt. Daarnaast kan je ook certificeren in Alchemie van Bodywork, Meridiaan Chi Kung, 5-elementen yoga en Alchemie van Beweging & Vitaliteit.

In deze “Life Projects Academie” blijft de mogelijkheid bestaan om trainingen en workshops los van elkaar te volgen zonder certificering, maar je kan ook je eigen opleidingspakket samenstellen. We adviseren je hier graag bij.
 

Een uitgebreid overzicht van de Life Projects Academie en de verschillende opleidingsmogelijkheden kan je terugvinden onder http://www.lifeprojects.be/nl/life-projects-academie